Meteen naar de inhoud

Over ons

Over ons

Tennisleraar in lichtblauw t-shirt met vdltennis.nl op de rug. Hij staat op een tennisbaan en slaat de tennisbal met zijn tennisracket over het net. Aan de andere kant van het net staan twee mensen.

Bij het geven van tennislessen streven wij naar een optimale balans tussen tennis leren en tennisplezier. Daarbij kijken wij naar jouw ambitie en mogelijkheden, jouw speltype, eventuele blessures en wensen, waardoor wij voor iedereen het optimale aanbod kunnen bieden.

Beginner

Als beginnende tennisser raden wij je aan om in
een groter groepje de beginselen van het tennisspel te leren. Je trainingen zijn goedkoper als je ze met een groep deelt en je hebt meteen meerdere contacten waarmee je kan vrijspelen buiten de trainingen om. Onder begeleiding van onze trainers ontdek je de mentale, fysieke, tactische en technische kanten van het spel. Maar als beginner ben je natuurlijk ook altijd welkom om privé- of duolessen te volgen mocht je meer persoonlijke aandacht willen tijdens de training.

(Ver) gevorderd

Als je een gevorderde speler bent raden wij je aan om
groepsles te nemen met vier personen in combinatie met privé- of duotrainingen. Tijdens de privé- en duotrainingen krijg je meer individuele aandacht waardoor het aanleren van nieuwe technieken gemakkelijker gaat. In een groep kan je jezelf meten met spelers van hetzelfde niveau, waardoor tactiek bijvoorbeeld eenvoudig aangeleerd kan worden. Je krijgt namelijk meteen feedback van je tegenstander of je een goede of minder goede bal hebt geslagen.

Onze trainers

Tennisleraar met een lichtblauw en donkerblauw shirt met een tennisracket in zijn handen

Ik ben een enthousiaste tennisleraar. Mijn passie voor tennis spat er van af. Met 17 jaar ervaring op de tennisbaan met speelsterkte 3/2 draag ik sinds 2019 mijn kennis over aan mijn leerlingen op een speelse en leerzame manier. Wil je je spel verbeteren op technisch, tactisch, mentaal of fysiek vlak? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik heb mijn A-licentie en B-licentie wat inhoud dat ik les geef tot en met tennisniveau 3. Als ver-gevorderde tennisser kun je dus ook bij mij terecht!

Ik ben een geduldige trainer met 15 jaar tenniservaring die is gespecialiseerd in het opleiden van beginnende tennissers. Ik vind het allerbelangrijkste dat de spelers plezier hebben tijdens de trainingen. Leren gaat namelijk hand in hand met plezier maken. Je leert iets sneller als je het leuk vind. Ik heb een groot inlevingsvermogen waardoor ik je mijn kennis van het tennisspel kan bijbrengen op een manier die het beste bij jou past.

Kom jij ons team versterken?

Van der Linden Tennistraining & Coaching blijft zich ontwikkelen, daarom zijn we altijd op zoek naar betrokken en enthousiaste tennisleraren/tennisleraressen of bespanners. Wil je als ZZP- bij ons werken? Neem contact op via de telefoon of de mail!