Meteen naar de inhoud
Home / Tennisles Ridderkerk

Tennisles Ridderkerk

Bruine tennisbaan. Iemand op de tennisbaan serveert een tennisbal. Tennisracket is in de lucht. Tennisbaan in Ridderkerk.

Op zoek naar tennisles in Ridderkerk?

Wij geven tennisles bij tennispark RLTC in Ridderkerk. Hier speel je op verlichte gravelbanen onder begeleiding van onze enthousiaste trainers. Het tennispark ligt op 10 minuten fietsen en 8 minuten auto rijden van het centrum van Ridderkerk.

Tennisles Ridderkerk

Tennisbaan met tennissers in Ridderkerk

Dijkpad 1
2987 VM Ridderkerk
4 verlichte gravelbanen

Tennisles

Tijdens de tennisles is er een optimale balans tussen leren en plezier. We zorgen er altijd voor dat de tennisles aansluit op jouw behoeftes en niveau. We kunnen je helpen op technisch, tactisch, mentaal en fysiek vlak. Als je je aanmeldt voor een tennisles krijg je eerst een persoonlijk gesprek waarin we al je wensen bespreken zodat de tennislessen daarop aan kunnen sluiten. Je bent bij ons aan het juiste adres voor privé-lessen, duolessen en groepslessen.

Tennisser staat op bruine tennisbaan met tennisracket in zijn hand. Naast hem staat een mandje met tennisballen er in.

Enthousiast geworden? Meld je aan!

Aanmelden voor tennislessen kan het hele jaar door. Meld je aan via het aanmeldformulier. Binnen 1 tot 2 werkdagen nemen wij contact met je op om je wensen en behoeftes door te spreken en een introductieles in te plannen. Voor elk tennisniveau hebben wij een passend aanbod.

Onze trainers

Tennisleraar met een lichtblauw en donkerblauw shirt met een tennisracket in zijn handen.

Karol van der Linden

Ik ben een enthousiaste tennisleraar. Mijn passie voor tennis spat er van af. Met 17 jaar ervaring op de tennisbaan met speelsterkte 3/2 draag ik sinds 2019 mijn kennis over aan mijn leerlingen op een speelse en leerzame manier. Wil je je spel verbeteren op technisch, tactisch, mentaal of fysiek vlak? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik heb mijn A-licentie en B-licentie wat inhoud dat ik les geef tot en met tennisniveau 3. Als ver-gevorderde tennisser kun je dus ook bij mij terecht!

Phille van Elteren

Ik ben een geduldige trainer met 15 jaar tenniservaring die is gespecialiseerd in het opleiden van beginnende tennissers. Ik vind het allerbelangrijkste dat de spelers plezier hebben tijdens de trainingen. Leren gaat namelijk hand in hand met plezier maken. Je leert iets sneller als je het leuk vind. Ik heb een groot inlevingsvermogen waardoor ik je mijn kennis van het tennisspel kan bijbrengen op een manier die het beste bij jou past.

Lichtgroene tennisballen verspreid over de tennisbaan.