Meteen naar de inhoud

Tennisles

Tennisser houdt tennisracket en tennisbal vast boven een bruine tennisbaan.

Op zoek naar tennisles in Schiedam of Ridderkerk?

Ben je beginner of gevorderd? Wil je gewoon lekker een balletje (leren) slaan of heb je specifieke wensen? Wil je met vrienden of collega’s in een groep tennissen?

Aanmelden voor de tennislessen is het gehele jaar mogelijk. Als beginnende tennisser raden wij het aan om in een groter groepje de beginselen van het tennisspel te leren. Trainingen zijn zo goedkoper omdat je het lesgeld met meerdere mensen deelt en je hebt meteen contact met meerdere tennissers, dit kan handig zijn als je naast trainen ook wilt vrijspelen. Als (ver) gevorderde speler raden wij aan om naast groepstrainingen ook privé- of duotraining te doen. Tijdens privé- en duotrainingen krijg je namelijk meer persoonlijke aandacht waardoor het aanleren van een nieuwe techniek sneller gaat. De aangeleerde technieken kan je dan ook weer oefenen in de groepstrainingen in combinatie met nieuwe tactieken die eenvoudiger in een groep met spelers van hetzelfde niveau wordt aangeleerd. Je kan je altijd laten adviseren door één van onze trainers om te kijken welk lessenpakket het beste bij jou past.

Pas achteraf betalen voor de gevolgde lessen

Gemakkelijk betalen via tikkie en je bankieren app

Je betaald niet als de les niet door gaat

Tennisleraar met een lichtblauw t-shirt met vdltennis.nl op zijn rug slaat een tennisbal naar de andere kant van het net op een bruine tennisbaan.

Als beginnende tennisser is het beter om in een groter groepje de beginselen van het tennisspel te leren.

Tennisleraar slaat tennisbal op een bruine tennisbaan.

Als je een gevorderde speler bent heb je meer aan een groepsles met vier personen, privé-les of coaching.

Tarieven tennisles

Bij Van der Linden Tennistraining & Coaching krijg je 60 minuten les. Er spelen maximaal 4 leerlingen per baan. Zo heeft iedereen de ruimte. Het is ook mogelijk om 90 minuten achter elkaar les te nemen of een wedstrijdtraining tot 2 uur te volgen.

Per persoon 60 minuten, inclusief baanhuur

Tarieven
Groepsles 4 personen€15,50
Groepsles 3 personen€ 20,67
Duoles€ 31,00
Privé-les€ 57,50

Aanmelden

Aanmelden
In wat voor type les heb je interesse?
Niveau
Bruine tennisbaan met een witte lijn met 5 tennisballen verspreid over de baan.